Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare la DGA Constanţa

ro

30 May, 2011 00:20 2439 Marime text

Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa al DGA serbează astăzi, alături de celelalte structuri specializate din ţară, Ziua aniversară a Direcţiei Generale Anticorupţie.

 De menţionat că este primul an în care se celebrează acest moment, ziua de 30 Mai devenind oficial Ziua DGA în urma Ordinului 60/2011 al Ministrului Administraţiei şi Internelor, emis pe data de 30 martie. În documentul respectiv se arată la articolul 3 că „la data de 30 mai a fiecărui an se efectuează avansări la împlinirea stagiului minim în grad şi se acordă recompense pentru personalul Direcţiei Generale Anticorupţie, în conformitate cu prevederile legale în vigoare". În acest context, surse informate vorbesc despre faptul că mai mulţi agenţi şi ofiţeri ai Serviciului Judeţean Anticorupţie vor fi avansaţi în grad de Ziua DGA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vadim 30 May, 2011 08:04 pe cine au prins ? amariti de plutonieri-agenti-care luau o spga de 100 lei sau tuica? mafiotii proxeneti care vind minore sub nasul lor si dau spagi de milioane euro la bariere baba novac si caraiman abator nu i vad? se vind fete de 12 ani-nu va e rusine....va dam noi fime cu politisti care iau spagi mari