Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șantierul Naval Mangalia SA urmează să construiască un doc plutitor (document)

ro

18 Nov, 2019 00:00 1587 Marime text

Șantierul Naval Mangalia SA consultă piața pentru estimarea costurilor cu proiectarea și execuția unui doc plutitor de 2.000 TF (construcție nouă), după cum urmează: întocmire studiu de fezabilitate obiectiv de investiție nou - doc plutitor 2.000 tf și întocmire proiect tehnic și execuție construcție obiectiv nou de investiție - doc plutitor 2.000 tf.


Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 27 noiembrie, licitația urmând să aibă loc în data de 29 noiembrie 2019. Obiectivul de investiții face obiectul unui credit de angajament pe anul 2020, finanțat integral de la bugetul statului. Scopul acestei consultări este pentru determinarea valorii estimative.


Docul va fi de tip "U", construcție sudată, din table și profile din oțel naval. Calculul de eșantionaj se va efectua în conformitate cu regulile și prescripțiile unei Societăți de Clasificare aparținând grupului IACS. Docul plutitor trebuie să aibă capabilitatea de a andoca o navă cu un deplasament maxim de 2000 tf. De asemenea docul trebuie să fie capabil să ridice două sau mai multe nave cu deplasamente însumate care să nu depășească 2000 tone și cu dimensiuni însumate mai mici decât cele amintite mai sus, astfel încât să rămână între navele andocate suficient spațiu pentru efectuarea în bune condițiuni a lucrărilor planificate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii