Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinţesa Lia şi Prinţul Paul, gazde pentru americani Echipajul de pe USS Mount Whitney, încântat de preparatele tradiţionale româneşti (galerie foto)

ro

19 Nov, 2013 00:00 2579 Marime text
Prinţul Paul şi Prinţesa Lia au fost, ieri, în calitate de membri fondatori ai Ligii Navale a Statelor Unite, gazdele membrilor echipajului navei USS Mount Whitney. La evenimentul care a avut loc în terminalul de pasageri din Portul Constanţa au participat numeroşi reprezentanţi ai Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, în frunte cu Valeriu Ionescu, directorul general al CNAPMC, liberalul Andrian Mihei, fost director general al Autorităţii Navale Române, dar şi Corina Martin, preşedintele Asociaţiei de Promovare şi Dezvoltare Turistică Litoral - Delta Dunării. Atmosfera a fost întreţinută de Fanfara RAJA.
În cadrul acţiunii, al cărei obiectiv a constat în descoperirea unei mici părţi a bucătăriei româneşti de către marinarii de pe USS Mount Whitney, aceştia din urmă au degustat tradiţionalii mititei, cârnăciori, dar şi plăcintă, declarându-se extrem de încântaţi de preparatele româneşti.
USS Mount Whitney a ajuns în Portul Constanţa vineri. Considerată una dintre cele mai importante nave de război ale flotei americane, USS Mount Whitney este nava amiral a Flotei a 6-a din Marea Mediterană şi are programate mai multe exerciţii tactice NATO alături de marinarii români.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii