Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Licitaţie. Consiliul Judeţean Constanţa a demarat procedura pentru noul sediu al Serviciului de Medicină Legală

ro

20 Feb, 2018 00:00 1689 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa organizează licitaţie pentru întocmirea proiectului tehnico-economic, faza DALI - documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii la obiectivul „Amenajări interioare/exterioare, consolidare şi modernizare imobil D+P+1E - pentru Serviciul de Medicină Legală Constanţa din str. Ştefan cel Mare nr. 133“.
 
Contractul presupune întocmirea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii - faza DALI,
inclusiv analiza de cost-beneficiu, a studiilor geo, a măsurătorilor topografice, a expertizei tehnice, a auditului energetic al clădirii, a scenariului de securitate la incendiu, a documentaţiei pentru obţinerea avizului „Sănătatea populaţiei“ la obiectivul „Amenajări interioare/exterioare, consolidare şi modernizare imobil D+P+1E - pentru Serviciul de Medicină Legală Constanţa din str. Ştefan cel Mare nr. 133“.
 
La achiziţie pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, conform prevederilor art. 187, alin. 3, lit. c) din Legea nr. 98/2016, în condiţiile îndeplinirii cerinţelor minime solicitate prin caietul de sarcini considerate obligatorii, care vor constitui anexă la contract.
 
Termenul-limită de depunere a ofertelor este 26.02.2018, ora 12.00, la Registratura Consiliul Judeţean Constanţa.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii