Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Impresarul vedetelor, Lucian Ionescu, a murit

ro

27 Dec, 2020 14:43 2797 Marime text
  • Impresarul vedetelor a murit în urma infecției cu Covid-19.
Lucian Ionescu, cunoscut în showbizul românesc drept „impresarul vedetelor”, a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Acesta avea 63 de ani și era internat în stare gravă la Spitalul Clinic 'Dr. I. Cantacuzino', din București,
 
Fiul său a fost cel care a făcut tragicul anunț. În urmă cu câteva zile, medicii erau rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. „Bună ziua și sărbători fericite.
Acesta nu este Lucian ci este fiul sau.

Aș vrea să va spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt.

Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a fost mesajul fiului lui Lucian Ionescu.
Impresarul se afla în categoria celor vulnerabili la COVID-19.

Nu avea doar o greutate în exces, ci și diabet. Şi soţia acestuia, Janine, e internată la Spitalul Victor Babeş, potrivit Click.ro.

Și fiica impresarului și-a luat „adio” de la părintele său prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare „Vreau doar să știi că ești în sufletul meu și că o să te iubesc toată viață mea! Dumnezeu să te primească în ceruri acolo unde îți este locul! Dumnezeu să te ierte tată! Sufletul meu și inima mea ! Doare atât de tare încât efectiv nu știu ce să fac să te aduc înapoi!”, a fost mesajul lui Anne-Marie.

Lucian Ionescu a fost impresarul mai multor vedete din România printre care Elena Cârstea, Andreea Bălan, Andra sau trupele Candy şi Krypton.

Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii