Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificările, înscrise în Registrul Național ONG Asociația Școala „Wilhelm Moldovan“ din Constanța și-a schimbat sediul și componența consiliului director

ro

08 Feb, 2024 09:08 696 Marime text
  • Au fost aprobate modificări cu privire la sediu și la consiliul director de către Asociația Școala „Wilhelm Moldovan“ din municipiul Constanța.
  • Printre fondatorii Asociației Școala „Wilhelm Moldovan“ se numără: Gheorghe Ciocârlan, Gabriel Lucian Ișvan, Aura Cazacu, Georgel Pîrlitu, Viorel Ionescu, Emanoil Chivran, Beniamin Rădoi, Emil Bobolea, Denis Valeria Bobolea.  
 
Asociația Școala „Wilhelm Moldovan“ din municipiul Constanța, care a obținut personalitate juridică în anul 2009, a aprobat unele modificări cu privire la sediu și la consiliul director. Asociația a depus la Judecătoria Constanța o cerere cu privire la modificările intervenite, cerere care a fost admisă. Modificările au fost înscrise în Registrul Național ONG.
 
Astfel, potrivit Încheierii nr. 15624, pronunțată de Judecătoria Constanța, în ședința din camera de consiliul din data de 21.12.2023 în dosarul 32351/212/2923, sediul Asociației Școala „Wilhelm Moldovan“ a fost mutat de pe strada Eliberării nr. 1 A pe strada Cibinului nr.1.
 
Fondatorii Asociației Școala „Wilhelm Moldovan“, care a avut un patrimoniu inițial de 600 de lei, sunt: Gheorghe Ciocârlan, Gabriel Lucian Ișvan, Aura Cazacu, Georgel Pîrlitu, Viorel Ionescu, Emanoil Chivran, Beniamin Rădoi, Emil Bobolea, Denis Valeria Bobolea.  
 
Scopul inițial al Asociației Școala „Wilhelm Moldovan“ constă în: realizarea idealului educațional, care constă în dezvoltarea liberă, integrală și armonioasă a individului, în formarea personalității autonome și creative, a unui caracter de excepție, în concordanță cu idealul creștin și ajutarea persoanelor aflate în stare de nevoie socială.
 
Obiectivul principal al Asociației constă în: educarea și formarea caracterului creștin în fiecare elev, însușirea valorilor științifice și cultural artistice.
 
De asemenea, a fost prelungit mandatul consiliului director, compus din: Gheorghe Ciocîrlan – președinte, Gabriel Lucian Ișvan – vicepreședinte și Aura Cazacu – secretar.
 
În Încheierea 15624, pronunțată de Judecătoria Constanța, în ședința din 21.12.2023, în dosarul 32351/212/2023, au fost operate următoarele schimbări: modificarea actelor constitutive sub aspectul schimbării sediului social și al centrului de zi, modificarea patrimoniului și prelungirea mandatului membrilor Consiliului Director și retragerea din asociație a unui membru conform Adunării Generale nr. 10 din data de 24.10.2023.
 
Pe Asociația Școala „Wilhelm Moldovan“ din municipiul Constanța funcționează Școală Gimnazială „Wilhelm Moldovan“. În prezent, componența Consiliului de Administrație pentru anul școlar 2023-2024 este următoarea:
  • Președinte - director, prof  Beatrice Alina Dulțef,
  • Director adjunct – Geanina Ganea,
  • Reprezentat Asociația Școala Wilhelm Moldovan (fondator) – Gheorghe Ciocârlan,
  • Reprezentat al Bisericii AZȘ (fondator) – Conferința Muntenia, Valentin Filimon,
  • Membru – prof. Iuliana Lavinia Călin,
  • Reprezentant al părinților - Ana Maria Bereș,
  • Reprezentant al Consiliului Local Constanța - Florin Tudor Gavrilă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
 
Eveniment despre impactul deșeurilor digitale asupra mediului înconjurător la Universitatea Ovidius din Constanța

 Știri Constanța. Oferta educațională 2024-2025 la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii