Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE! Focuri de armă pentru prinderea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor constănţeni (Galerie foto)

ro

02 Mar, 2017 18:46 3233 Marime text
Poliţiştii constănţeni au fost nevoiţi, în această după amiază, să facă uz de armamentul din dotare pentru prinderea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii.

Potrivit anchetatorilor, la data de 2 martie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii constănțeni au fost nevoiți să utilizeze armamentul din dotare deoarece șoferul unui autoturism inmatriculat in Spania nu a oprit la semnal, pe DN 22C in zona Medgidia. A fost urmarit si blocat pe Autostrada A2 la km 212. Se continuă cercetarile.

UPDATE 1, ora. 23.30

Potrivit unor surse oficiale, şoferul BMW-ului urmărit de Poliţie nu are permis de conducere, maşina are numere false şi nu este înmatriculată. Cei trei tineri aflaţi în maşină sunt localitatea constănţeană Ciobanu.


UPDATE 2, 3 martie, ora 7.13

Şoferul în cauză are permisul de conducere anulat de autoritățile din Italia, autoturismul este neînmatriculat, fiind pus în circulație cu număr fals, au stabilit polițiștii constănțeni în urma cercetărilor de aseară. Nu a fost nicio persoană reținută, însă s-a întocmit dosar penal. 

Citeşte şi 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 02 Mar, 2017 21:43 erau vreo 5-6 masini de politie pe autostrada. chiar nu stiam ce s-a intamplat