Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul oprit cu focuri de armă după ce ar fi furat, în Cumpăna, mașina unei femei însărcinate, dispărut din spital

ro

24 Sep, 2023 12:20 1366 Marime text

Șoferul oprit cu focuri de armă după ce ar fi furat, în Cumpăna, mașina unei femei însărcinate a fost dat în urmărire de polițiști după ce ar fi plecat din spital. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 23 septembrie a.c., polițiști din Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitului  BANU ADRIAN, de 32 de ani, din municipiul Constanța, județul Constanța.
 

„La data de 23 septembrie a.c., acesta a plecat în mod voluntar din spital, fără a reveni până în prezent.
 
Numitul BANU ADRIAN are 1,80 m înălțime, 50-60 de kilograme, păr negru, ochi căprui, constitutie atletică.
 
La data plecării era îmbrăcat cu tricou de culoare roșie, pantaloni scurți de culoare neagră și purta papuci de culoare albastră.
 
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Amintim că, la data de 21 septembrie a.c., acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiști din cadrul Serviciului Rutier, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și furt în scop de folosință.

„Față de acesta, la data de 22 septembrie a.c., procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Conform IPJ Constanța, la data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras un autoturism, în comuna Cumpăna, deplasându-se spre municipiul Constanța. 

Autoturismul a fost reperat în trafic de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța,  care au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto.

Acesta nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. În zona Gării, bărbatul ar fi acroșat 3 vehicule, o persoană fiind rănită în urma impactului.

Pentru interceptarea vehiculului, polițiștii au efectuat, în total, 6 focuri de avertisment, în plan vertical.   Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

Citește și: 

Oficial de la IPJ Constanța!Șoferul oprit cu focuri de armă după ce ar fi furat, în Cumpăna, mașina unei femei însărcinate, testat pentru consum de alcool și droguri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii