Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Cine sunt polițiștii care au făcut uz de armă pentru a prinde un suspect de furt (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

18 Dec, 2023 16:49 3460 Marime text
Un bărbat suspectat de furt dintr-o societate din județul Constanța a refuzat noaptea trecută să oprească la semnalul oamenilor legii. 

Pentru prinderea suspectului, polițiștii au tras 14 focuri de armă. 

Agent șef adjunct Mitea Florentin și gent șef principal Culcea Vasile, din cadrul Serviciului Rutier Constanța sunt cei doi polițiști care au participat la urmărire. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 02.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.N. 2A, la intrarea în satul Stupina. Conducătorul auto nu a oprit la semnal, iar unul dintre polițiști a efectuat foc de avertisment cu armamentul din dotare.

„Autoturismul a fost interceptat după aproximativ 10 kilometri. Pentru oprirea acestuia, agentul de poliție a efectuat 5 focuri de avertisment în plan vertical și 9 în direcția autoturismului. 

În urma intervenției a fost imobilizat un bărbat, de 58 de ani, care a fost condus la sediu, în vederea continuării cercetărilor. 

În autoturism au fost descoperite mai multe bunuri, respectiv produse alimentare, țigări, băuturi alcoolice, a căror deținere nu a putut fi justificată.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiști“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța. 




Citește și: 

Știri ConstanțaEXCLUSIV la Constanța! Focuri de armă trase de polițiști pentru prinderea unor hoți (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii