Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Femeia însărcinată, proprietara mașinii furate din Cumpăna de către șoferul urmărit în trafic la Constanța, în lacrimi (FOTO+VIDEO)

ro

21 Sep, 2023 18:15 21142 Marime text
Urmărite cu focuri de armă, azi, 21 septembrie, la Constanța!

Un șofer a furat mașina unei femei, la Cumpăna, în timp ce aceasta intrase într-un magazin. 

Proprietarii mașinii furate de șoferul care a fost urmărit cu focuri de armă în zona Gării din Constanța sunt profund șocați și întristați de incident.

În special, proprietara mașinii, care este însărcinată, plângea în momentul în care a aflat despre furtul și urmărirea mașinii sale.

Aceștia sunt afectați și de impactul emoțional al evenimentului și de stresul suplimentar cauzat de situația în care s-au regăsit.

Avea cheile în contact, mașina era pornită. Intrase să ia pâine într-un magazin din Cumpăna. Nu știu cine este. Acum o să vedem cine este, a spus proprietarul mașinii. 

Este de înțeles că proprietara mașinii, aflată într-o perioadă sensibilă a vieții sale, a avut o reacție emoțională puternică în fața acestei situații dificile.

Autoritățile locale și forțele de ordine depun eforturi pentru a sprijini victimele și a investiga cazul în detaliu.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras un autoturism, în comuna Cumpăna, deplasându-se spre municipiul Constanța. 
Autoturismul a fost reperat în trafic de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța,  care au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto.

Acesta nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

În zona Gării, bărbatul ar fi acroșat 3 vehicule, o persoană fiind rănită în urma impactului.

Pentru interceptarea vehiculului, polițiștii au efectuat, în total, 6 focuri de avertisment, în plan vertical.  

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

Citește și:

ACCIDENT LIVE VIDEOAccident rutier în zona Gării din Constanța. Șofer urmărit în trafic. Au fost focuri de armă! (FOTO +VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Matei 22 Sep, 2023 07:52 "Pentru interceptarea vehiculului, polițiștii au efectuat, în total, 6 focuri de avertisment, în plan vertical". Cate focuri se trag, in mod normal, de avertisment ? 3 incarcatoare ? 5 ? Adica 6 focuri de avertisment mie mi se par enorme. Ai tras odata, ai tras a doua oara tot in sus, apoi incepi sa tragi pe bune, ca nu esti la nunta araba. Ala oprea din prima daca avea de gand sa opreasca...