Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța EXCLUSIV la Constanța! Focuri de armă trase de polițiști pentru prinderea unor hoți (FOTO+VIDEO)

ro

18 Dec, 2023 08:05 2925 Marime text
Mai mulți hoți au luat cu asalt o soietate comercială din Ghindărești, județul Constanța, de unde au furat mai multe obiecte. 

Urmărirea s-a produs în jur de ora 02.00. 

Poliția a reușit să îî găseasca pe drum, aintrare în Stupina, în mers. Numărul mașiinii lor era coperit cu noroi. Oamenii legii au efectuat semnal de oprire pentru cei care furaseră.

Poliția a mers după acești aproximativ 10 kilometri, până în localitatea Horia, au tras 14 focuri de armă, au nimerit roata autoturismului. 

O parte din ei au fost prinși pe un câmp, iar restul au fugit. Hoții au aruncat cagulele pe drum în timpul urmaririi, dar și cu sticle spre mașina de poliție. 


Cine sunt polițiștii, parte din urmăriea spectaculoasă  

Parte din urmărire sunt Agent șef adjunct Mitea Florentin, Agent șef principal Culcea Vasile. Polițiștii sunt de la  Serviciul Rutier Constanța.

Forțele de poliție au fost antrenate corespunzător pentru a gestiona astfel de situații periculoase și acțiunile au fost conforme cu procedurile în vigoare.

Evenimentul subliniază importanța pregătirii forțelor de ordine pentru a gestiona situații de urgență și necesitatea unei colaborări strânse între comunitate și poliție pentru menținerea unui mediu sigur și securizat.

Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 02.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.N. 2A, la intrarea în satul Stupina. Conducătorul auto nu a oprit la semnal, iar unul dintre polițiști a efectuat foc de avertisment cu armamentul din dotare.

Autoturismul a fost interceptat după aproximativ 10 kilometri. Pentru oprirea acestuia, agentul de poliție a efectuat 5 focuri de avertisment în plan vertical și 9 în direcția autoturismului. 

În urma intervenției a fost imobilizat un bărbat, de 58 de ani, care a fost condus la sediu, în vederea continuării cercetărilor. 

În autoturism au fost descoperite mai multe bunuri, respectiv produse alimentare, țigări, băuturi alcoolice, a căror deținere nu a putut fi justificată.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiști. 




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii