Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă la Constanța Eroismul polițiștilor în urmărirea șoferului care a furat mașina unei femei însărcinate (FOTO+VIDEO)

ro

21 Sep, 2023 18:36 20357 Marime text

În urma incidentului de azi, 21 sepetembrie, în care un șofer a furat mașina unei femei însărcinate, urmărit până în zona Gării din Constanța, au ieșit la lumină informații despre eroismul și curajul polițiștilor implicați în urmărirea și reținerea acestuia.

Echipa de polițiști, formată din Agent Şef de poliţie Marian Ciubotariu şi Agent şef adjunct Cosmin Guicila, a acționat prompt și eficient în gestionarea situației de urgență.

Aceștia și-au asumat riscuri mari pentru a proteja siguranța și bunăstarea cetățenilor, în special a femeii însărcinate a cărei mașină fusese furată.

Primul polițist care l-a reperat în trafic și a pornit în urmărirea lui  solicitând sprijin, este agent Cadîr Denis.



Eforturile lor au dus la reținerea șoferului și la recuperarea mașinii furate, punând capăt urmăririi și evitând alte eventuale pericole pentru trafic și pietoni.

Polițiștii implicați în această intervenție de urgență au demonstrat devotament și profesionalism în îndeplinirea misiunii lor. 

Oficial de la IPJ Constanța

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras un autoturism, în comuna Cumpăna, deplasându-se spre municipiul Constanța. 

Autoturismul a fost reperat în trafic de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța,  care au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto.

Acesta nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

În zona Gării, bărbatul ar fi acroșat 3 vehicule, o persoană fiind rănită în urma impactului.

Pentru interceptarea vehiculului, polițiștii au efectuat, în total, 6 focuri de avertisment, în plan vertical.  

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

Cercetările în acest caz sunt în curs de efectuare.


Citește și:

ACCIDENT LIVE VIDEOAccident rutier în zona Gării din Constanța. Șofer urmărit în trafic. Au fost focuri de armă! (FOTO +VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • george 22 Sep, 2023 16:48 si daca nu era insarcinata nu-l urmareau pe hot?