Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:07 05 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Factor poștal din Constanța, mușcat de câine, în timpul programului. Se face o anchetă

ro

19 Jun, 2020 20:41 1583 Marime text


În data de 17.06.2020, ora 14:40, la Poșta Română – OJP Constanța, a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat.

Este vorba de un factor poștal, accidentat în timpul serviciului.

În timpul desfășurării activității lucrătorul a fost mușcat de un câine. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul de boli infecțioase Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către CN POȘTA ROMÂNĂ SA, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetarii dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.

Ti-a placut articolul?

Comentarii