Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenţei supune dezbaterii angajamentele propuse de RCS&RDS pentru a putea prelua trei companii de pe aceeaşi piaţă

ro

17 Jun, 2020 15:43 1732 Marime text
  • Consiliul Concurenței supune dezbaterii publice propunerile de angajamente formulate de RCS&RDS S.A. în vederea înlăturării îngrijorărilor concurențiale identificate în contextul încheierii unor contracte de operare a rețelei de comunicații electronice cu AKTA Telecom S.A., Digital Cable Systems S.A. și ATTP Telecommunications S.R.L.
În România, RCS&RDS este implicată  în furnizarea de servicii de comunicații electronice, precum: servicii de retransmisie a canalelor de televiziune prin cablu și DTH, servicii de acces la internet la puncte fixe, servicii de telefonie mobilă și telefonie fixă etc.

În urma analizei Consiliului Concurenței, au rezultat anumite îngrijorări în ceea ce privește puterea de cumpărare a RCS&RDS pe piața canalelor de televiziune cu plată și concurența pe piața serviciilor de retransmisie a canalelor de televiziune și pe piața serviciilor de acces la internet la puncte fixe din România.

Angajamentele propuse de RCS & RDS pentru a elimina îngrijorările autorității de concurență prevăd, în principal, modernizarea rețelelor preluate și menținerea prețurilor abonamentelor timp de trei ani pentru clienții preluați în urma acestei tranzacții.

Conținutul angajamentelor formulate de RCS& RDS  sunt publicate pe pagina de internet a autorității de concurență, la adresa:   http://www.consiliulconcurentei.ro.

Consiliul Concurenţei invită persoanele fizice sau juridice interesate de concentrarea economică analizată să trimită observaţii cu privire la angajamentele propuse de RCS&RDS până la data de 29 iunie 2020, prin fax la nr. 021.405.45.12, prin e-mail la adresa   servicii@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la adresa: Piaţa Presei Libere nr. 1, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii