Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au mai depistat în trafic polițiștii rutieri din județul Constanța. Au fost întocmite dosare penale

ro

13 Jun, 2021 14:53 1078 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din județul Constanța.
  • În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală. 
La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Mare din comuna Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 19.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un motociclu pe DJ 222, către satul Cuza Vodă, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Târgușor, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii