Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști, pe raza județului Constanța. Șoferi băuți, drogați și alte nereguli

ro

31 Jan, 2024 14:33 602 Marime text



 
  • La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, conform IPJ Constanța.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative”, transmit polițiștii.

 
În aceeași zi, în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu.

„În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.”, spune IPJ Constanța.
„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”,a specificat sursa.

În data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Salciei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

„Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest”, menționează polițiștii constănțeni.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
De asemenea, la data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 08.55, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism care se deplasa pe D.N. 39, în comuna Tuzla, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 87 km/h pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 50 km/h.

„Polițiștii au procedat la legitimarea și identificarea conducătorului auto. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta are suspendată exercitarea dreptului de conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs”, arată oamenii legii.

 
Tot ieri, în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Prelungirea Macului din comuna Cumpăna a avut loc un accident rutier (tamponare).

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 33 de ani, respectiv 65 de ani.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, specifică IPJ.

În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul șoferului de 33 de ani au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 
Citește și
Mandate puse în aplicare de polițiști în județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii