Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căpitănia Zonală Constanţa vinde două șalupe. Iată prețul de pornire

ro

01 Oct, 2020 07:12 3173 Marime text
Autoritatea Navală Română prin Căpitănia Zonală Constanţa, cu sediul în Incinta Port Constanţa, nr. 1 - Clădirea ANR, etaj 2, organizează vânzarea prin licitaţie publică cu strigare a şalupelor „ANR 18", având preţul de pornire de 27.700 lei, respectiv „Mamaia 4", având preţul de pornire de 10.100 lei.

Licitaţia va avea loc pe data de 19.10.2020, ora 11.00, la sediul Căpităniei Zonale Constanţa, etaj 2, Clădirea ANR. Taxa de participare este de 10% din valoarea mijlocului fix.

Documentele de participare la licitaţie se vor depune cu cel mult 5 zile înainte de data stabilită pentru licitaţie, la secretariatul Căpităniei Zonale Constanţa, Clădirea ANR, etaj 2. Licitaţia este publică cu strigare.

Taxa se pierde dacă ofertantul declarat câştigător nu plăteşte diferenţa de preţ în termen de 3 (trei) zile lucrătoare de la data încheierii procesului verbal de licitaţie prin care este desemnat câştigător.

Taxa cheltuielilor de participare se restituie ofertanţilor declaraţi necâştigători.

Şalupele pot fi văzute la sediul Oficiului de Căpitănie Jurilovca, zilnic, între orele 08.00 -16.30.

Documentele necesare pentru participare: Chitanţa de achitare a cotei de cheltuieli de participare la licitaţie eliberată de casierie Căpităniei Zonale Constanţa; Copie a Certificatului de înmatriculare la Registrul Comerţului şi codul fiscal pentru persoanele juridice sau actul de identitate pentru persoanele fizice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii