Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:08 17 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electroscoica Mar SRL va livra o șalupă către Autoritatea Navală Română (document)

ro

06 Aug, 2021 00:00 980 Marime text
  • Autoritatea Navală Română a atribuit un contract pentru achiziția unei șalupe
  • Şalupa maritimă-costieră va executa misiuni de supraveghere, control și intervenție în port, radă și maxim 6Mm față de țărm
 
Autoritatea Navală Română a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția de șalupe de inspecție și control.
 
Atribuirea a avut loc la data de 6 iulie 2021, rezultatul final al achiziției fiind publicat la data de 4 august 2021. Au fost trei loturi de șalupe, dintre care doar unul a fost atribuit.
 
LOT 1 – Şalupă corp metalic aluminiu Cpt. Constanţa Nord
În acest moment, parcul de șalupe este alcatuit din 11 șalupe, din care 6 bucăți vor intra în procedura de casare, îndeplinindu-se timpul de exploatare.
Pentru asigurarea serviciului de inspecție, control și supraveghere, autoritatea contractantă dorește înlocuirea treptată a șalupelor existente cu șalupe noi. Şalupa maritimă-costieră va executa misiuni de supraveghere, control și intervenție în port, radă și maxim 6Mm față de țărm.
 
LOT 2 – Şalupă corp fibră de sticlă Of. Cpt. Jurilovca
Autoritatea contractantă, prin achiziția unei șalupe cu corpul din PAFS echipată cu un propulsor autboard puternic, intenționează să obțină următoarele beneficii:
- deplasarea rapidă pentru cercetarea evenimentelor și accidentelor de navigație produse in zone cu ape puțin adânci;
- reducerea cheltuielilor de întreținere și exploatare.
 
LOT 3 – Şalupă pentru control şi intervenţie pe mare (tip RIB)
Este necesară achiziţionarea ambarcaţiunii de intervenţie şi salvare pe mare zonă costieră la adâncimi mici de 0,50 – 1,00 m (în zona maritimă de la insula Sacalin), întrucât navele obișnuite pentru intervenție și salvare a vieții umane nu pot ajunge în acestă zonă. Această activitate importantă este neacoperită în prezent.

 
Doar primul lot a fost atribuit către Electroscoica Mar SRL, pentru valoarea de 1.682.820 lei.
 

Despre Electroscoica Mar SRL

 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului Electroscoica Mar SRL a fost înființată în 1991 și are sediul social pe strada Valul lui Traian, nr. 44, din Constanța.
 
Capitalul social subscris este de 20.000 de lei, integral vărsat.
 
Societatea se ocupă cu „repararea și întreținerea navelor și bărcilor“ și are un punct pe lucru pe strada Interioară nr. 2.
 
În 2018, numărul salariaților a fost 51, profitul net s-a ridicat la 1.096.064 de lei, iar cifra de afceri netă s-a ridicat la 9.392.419 lei. În 2019, numărul salariaților a fost 53, profitul net a fost 3.008.744 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 11.560.629 de lei. În anul 2020, numărul de salariați a fost 50, profitul a fost de 1.496.355 lei, la o cifră de afaceri de 11.021.132 lei. Compania Electroscoica Mar SRL a încheiat 35 contracte de achiziții publice in valoare totală de 26.422.747,28 lei.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii