Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei lucrători de la Căpitănia Portului Cernavodă, premiați pentru salvarea unei persoane aflate în pericol de înec (GALERIE FOTO)

ro

14 Oct, 2022 12:37 5106 Marime text

Trei lucrători de la Căpitănia Portului Cernavodă, Costel Vasiliu (conducător șalupă), Ionel Loloț (căpitan specialist) si Denisa Nicoară (căpitan port I), au fost premiați de către Cosmin - Laurențiu Dumitrache, directorul general al Autorității Navale Române, primind diplome, pentru salvarea unei persoane (femeie) aflate în pericol de înec în Canalul Dunăre - Marea Neagră. 

Premierea s-a făcut astăzi, la sediul ANR, în cadrul evenimentului festiv care a marcat 20 de ani de activitate a instituției.  
 

Pe data de 6 octombrie, au reușit să salveze din Canalul Dunăre – Marea Neagră o persoană aflată în primejdie, în situație de înec. Pentru că respectiova persoană nu a reușit să apuce colacul de salvare aruncat de bordul ambarcațiunii Căpităniei, domnul Vasiliu a avut curajul să sară în apă și să salveze această persoană și dorim să-i mulțumim pentru aceasta. Felicitări! Ceilalți doi colegi au contribuit și ei la operațiune, a declarat Cosmin - Laurențiu Dumitrache.

Citește și:

LIVE VIDEO-TEXT
Eveniment festiv - 20 de ani de activitate a Autorității Navale Române (GALERIE FOTO+VIDEO)


Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii