Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:41 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electroscoica Mar va repara șalupa Sorana 2 a ARSVOM

ro

27 Nov, 2020 12:44 2002 Marime text

  • ARSVOM a achiziționat servicii de reparații pentru șalupa Sorana 2..
  • Societatea câstigatoare Electroscoica  Mar SRL.

:Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a încheiat un contract de servicii de reparații a șalupei Sorana 2, reînnoire documente, cu andocare, extragere ax și cârmă, lucrari de doc și lucrari diverse.

Descrierea contractului
Potrivit Licitatiapublica.ro servicii de reparații la șalupa ,,SORANA 2'' , reînnoire documente, cu andocare, extragere axe și cârma, lucrări de doc, lucrari diverse, conform cerințelor din caietul de sarcini.

a) Număr de zile până la care se pot solicita clarificări inainte de data limită de depunere a ofertelor: 15 zile

b) Numărul de zile în care autoritatea contractantă va răspunde in mod clar și complet tuturor solicitarilor de clarificare/informațiilor suplimentare: in a 10-a zi zi înainte de termenul limită de depunere al ofertelor. Orice solicitare de clarificare transmisă după data menționată la pct. a) va pune AC în imposibilitatea de a oferi un răspuns în termenul menționat la pct. b) si drept urmare orice solicitare de clarificare în afara termenelor menționate se va considera tardivă.

Valoarea totala a achiziției, fără TVA este de 203.483 lei.

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante

Manole Daniel – Director general, - Cretu Iulian – Ofiter maritim punte - Iordan Lucian – Director exploatare - Pisică Cozmin - șef serviciu Planificare, Logistică și Investiții, - Dan Emilian George – sef Birou Tehnic - Costin Crenguta – consilier juridic, - Raibulet Catalina – expert DPO -Ungureanu Constantin- inginer , compartiment Achiziții publice, - Grigorie Ana Maria – expert birou Tehnic, - Stoica Cornelia - economist serv. Economic, - Șerban Simona – economist serv. Economic, -Munteanu Elena - expert PM -Hariton Catalin - referent PM.


Despre societatea câștigătoare

Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, consultat la data de 17 noiembrie 2020, societatea Electroscoica Mar SRL a fost înființată în 1991 și are sediul social pe strada Valul lui Traian, județul Constanța.
 
Capitalul social subscris este de 20.000 de lei, integral vărsat.
 
Acționari ai firmei sunt Ion Enache, cu 37,5%, Dumitru Dan, tot cu 37,5%, Ion Fătu, cu 20% și Alexandru George Dan, cu 5%.
 
Administratori sunt Ion Enache, Dumitru Dan și Ion Fătu.
 
Societatea se ocupă cu „repararea și întreținerea navelor și bărcilor“ și are un punct pe lucru pe strada Interioară nr. 2.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii