Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:17 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAPMC Ce firmă se va ocupa de reparațiile planificate la șalupa Sirius 1 (document)

ro

22 Sep, 2021 21:55 2167 Marime text
 
 
  • Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a atributi un contract societății  Sorena SA . 
Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a încheiat un acord cadru pentru furnizare servicii de reparații planificate la salupa Sirius 1.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „„Reclasificări nave” - Reparații planificate la șalupa Sirius 1 “. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor de reparații pentru Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța este Sorena SA.
 
Atribuirea a avut loc în data de 20.09.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Reparațiile planificate la nave reprezintă volumul minim necesar de revizii, verificări, etalonări sau după caz reparații parțiale sau capitale, efectuate sub supravegherea tehnică a inspectorilor societăților de clasificare (în cazul CN APM SA - Autoritatea Navală Română).

După finalizarea acestor revizii și reparații, odată la cinci ani se emit certificate noi, valabile un ciclu de reclasificare cu condiția vizării anuale.

Pe durata unui ciclu de reparații de cinci ani se parcurg următoarele tipuri de reparații:

- revizia tehnică (RT)
- reparaţia curentă de gradul întâi (RC1)
- reparaţia curentă de gradul doi (RC2)

În acest scop se doreste încheierea unui contract de prestări servicii pentru reparații planificate cu ocazia reclasificării șalupei Sirius 1, cu execuția reparațiilor specifice de doc, mecanice, de lăcătușerie, electrice și diverse, conform anexei 1 din caietul de sarcini.

Valoarea totala estimata: 200.000 lei, fara TVA.

Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor: 6

Termenul în care entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informatii suplimentare în legătură cu documentatia de atribuire este a 4-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.

La solicitarile adresate dupa acest termen entitatea contractanta nu va raspunde.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 196458.75  lei.
 
Despre Sorena SA, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro.,societatea a fost înființată în anul 1991 și are sediul social în Constanța.
  
Acționari sunt Nicolau Gheorghe, cu un aport părți sociale de 105515 lei, Tașula Nastasia, cu un aport părți sociale de 88642 lei, PPM, cu un aport părți sociale de 80440 lei, Gache Hristu cu un aport părți sociale de 40285 lei. Administrator este Nicolau Petre.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor .
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 5.140.489  lei, profit net de 63.477 lei și un număr de 48 de angajați.

Compania Sorena S.A. a încheiat 14 contracte de achiziții publice in valoare totală de 5.674.085,16 lei. Printre autoritățile contractante se numără CNAPM  Constanța și Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Marina Grigore Antipa.
 
Societate are un număr de 14 contracte publice și 0 dosare în instanță
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii