Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Audit la liceului „Traian” din Constanța în contextul proiectului de reabilitare prin Programul Operațional Regional

ro

10 Apr, 2021 00:00 1288 Marime text
 
  • Municipalitatea contractează servicii de audit financiar extern pentru proiectul privind creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Traian
  • Data limită de depunere ofertă este 13.04.2021
  • Obiectivul general al contractului de servicii este realizarea auditului financiar extern, respectiv 9 Rapoarte de audit pentru contractul de finanțare nr. 6701/26.02.2021
  • Contractul de finanțare semnat, pe 25 februarie 2021, de Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, în valoare de 13.378.737,47 lei
 
Municipalitatea contractează servicii de audit financiar extern pentru proiectul "Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Traian, Constanța". Valoarea estimată este de 34.000 lei.

Data limită de depunere ofertă este 13.04.2021, ora 23:59.

Obiectivul general al contractului de servicii este realizarea auditului financiar extern, respectiv 9 Rapoarte de audit pentru contractul de finanțare nr. 6701/26.02.2021 aferent proiectului "Creșterea eficientei energetice a imobilului Liceul Teoretic Traian, Constanța".
Ofertanții pot solicita clarificări anterior depunerii ofertelor, până la data de 08.04.2021 pe adresa de e-mail ionela.popa@primaria-constanta.ro. Orice operator economic interesat are posibilitatea de a transmite oferta  pe adresa de e-mail: ionela.popa@primaria-constanta.ro.
Vă reamintim, Primăria Municipiului Constanța a lansat licitația publică pentru Serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic «Traian» Constanța”.
Serviciul constă în elaborarea documentației tehnico-economice (proiect tehnic (PT), proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC), documentație pentru obținerea avizelor/ acordurilor, proiect de organizare a execuției lucrărilor (POE), detalii de execuție (DDE), caiete de sarcini (CS), inclusiv asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul executării lucrărilor), aferentă obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic «Traian» Constanța“. Elaborarea documentației tehnico-economice se va face în două faze: Faza I – Elaborare Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), Proiect de Organizare a Execuției lucrărilor (POE), Proiect Tehnic (PT), caiete de sarcini (CS) și detalii de execuție (DDE) Faza II – Prestarea serviciului de asistență tehnică din partea proiectantului.
Demersul are la bază contractul de finanțare semnat, pe 25 februarie 2021, de Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, în valoare de 13.378.737,47 lei, pentru creșterea eficienței energetice la Liceul Teoretic „Traian”.
 
Citește și:

Înființat în urmă cu peste patru decenii Imobilul Liceului „Traian” din Constanța va fi adus la standarde europene printr-o investiție din Programul Operațional Regional
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii