Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Iată ce au constatat

ro

08 Jan, 2024 21:47 802 Marime text
  • Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni.
 
Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
În perioada 6 - 7 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au acționat pentru verificarea persoanelor înscrise în Registrul Național Automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale.
 
Cu ocazia activităților desfășurate, au fost întocmite șase dosare penale în cazul unor persoane bănuite de încălcarea dispozițiilor legale în domeniu.
 
Totodată, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență și a consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.000 de lei.
 
De asemenea, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.
 
La data de 7 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Eforie au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Constanța: Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii