Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix 2, mult mai mic şi mai liniştit (document)

ro

10 Sep, 2010 01:32 3218 Marime text
cap_2.jpgNu iese în evidenţă cu nimic, dar este un bar perfect atunci când eşti în centru şi doreşti să bei o cafea alături de o persoană cu care vrei să porţi o discuţie în linişte.

Phoenix 2 este „fratele" mai mic al clubului Phoenix din Tomis Nord. Acesta este situat pe bulevardul Mamaia nr. 67, în zona Capitol. În niciun caz nu se compară cu cel din Tomis Nord. Aici nu se organizează evenimente. Doar ceva petreceri cu ocazia anumitor zile importante (revelionul, spre exemplu). Doar că şi aceste evenimente sunt destul de restrânse din cauza spaţiului mic. Sunt maxim zece mese în tot localul şi sunt înghesuite. Amenajarea este făcută în acelaşi stil, doar că la un nivel mult mai mic. Ce îmi place aici este liniştea. Cu toate că muzica este destul de tare, fiind un spaţiu mic, cu puţini clienţi, poţi purta o discuţie cu persoanele de la masă fără a fi nevoită să ţipi pentru a te putea înţelege. Un alt lucru bun este servirea. Şi în Phoenix cel mare este bună, dar atunci când este aglomerat, ai de aşteptat.

Phoenix_2_2.JPGAici nu se pune problema de aşteptat prea mult pentru că, aşa cum spuneam, sunt puţini clienţi şi ospătăriţa are suficient timp pentru a-i mulţumi pe toţi. Preţurile sunt la fel, doar că în această zonă nu găseşti multe baruri ă în care poţi bea o cafea cu cinci lei. Nu iese în evidenţă cu nimic, dar este un bar perfect atunci când eşti în centru şi vrei să bei o cafea alături de o persoană cu care vrei să porţi o discuţie în linişte. Dacă vrei să simţi atmosfera cu care Phoenix s-a făcut remarcat, trebuie să mergi până în Tomis Nord pentru că aici nu vei putea face asta.

Clubul funcţionează pe societatea Phoenix A.V. SRL, administrată de Gheorghe Mărgărit, care se mai ocupă de Phoenix Music Live SRL şi de Societatea Cooperativa Meşteşugărească Phoenix 95.

Phoenix 2 primeşte trei stele, aşa cum a primit şi „fratele" mai mare.

stele_phoenix2.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii