Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Decizii importante luate de asociatul firmei Mobilelux By Vladimir! Ce om de afaceri a fost cooptat în firmă

ro

24 Oct, 2023 22:06 1340 Marime text
Foto: PexelsUnicul asociat al societății Mobilelux By Vladimir - S.A. a luat mai multe decizii ce privesc activitatea firmei.

Astfel, Alin Ioan Ilea a decis schimbarea formei juridice a firmei din Mobilelux By Vladimir - S.R.L. în Mobilelux By Vladimir - S.A.

De asemenea a decis mutarea sediului social al societăţii în Constanţa, bd. Aurel Vlaicu nr. 144 parter, Clădirea Phoenix Resort, birou nr. 2, jud. Constanţa.

Se modifică datele de identificare ale lui Ilea Alin-Ioan și se cooptează în societate Frăţilă Constantin, care vine cu aport la capitalul social în valoare de 51.000 lei, numerar.

Se majorează capitalul social prin aportul asociatului unic, Ilea Alin-Ioan, în valoare de 48.800 lei, numerar şi cooptarea lui Frăţilă Constantin, cu un aport de 51.000 lei, numerar.

Se modifică valoarea părţilor sociale/acţiunilor de la 10 lei partea socială/acţiunea la 100 lei partea socială/acţiunea.

În urma cooptării şi majorării, capitalul social total este de 100.000 lei, fiind împărţit într-un număr de 1.000 acţiuni, cu o valoare nominală de 100 lei fiecare şi deţinut de către acţionari astfel:
a.Ilea Alin-Ioan - 490 acţiuni, cu o valoare nominală de 100 lei fiecare şi în valoare totală de 49.000 lei, participare la profit 49% şi participare la pierderi 49%;
b.Frăţilă Constantin - 510 acţiuni, cu o valoare nominală de 100 lei fiecare şi în valoare totală de 51.000 lei, participare la profit 51% şi participare la pierderi 51%.

Se numesc cenzori Ivaşcu Gheorghe, Aurel Trașcu și Gabriel Darie Negrilă pe o perioadă de 3 ani.

Se numeşte cenzor supleant Ştefancu Manuela  pe o perioadă de 3 ani.

Mandatul administratorului Ilea Alin-Ioan va fi pe o perioadă de 2 ani, cu puteri depline.
 
Despre Mobilelux By Vladimir
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 24 octombrie 2023, societatea a fost înființată în anul 2022 și are sediul în Bulevardul Aurel Vlaicu, Nr. 144, Constanța.

Acționari sunt Constantin Frățilă cu 51% din acțiuni și Alin Ioan Ilea cu 49% din acțiuni.

Alin Ioan Ilea este și administratorul firmei.

Constantin Frățilă mai figurează ca acționar 32,75% la COMCM SA, acționar 43,34% la SCUT SA, fondator și administrator la Kronstadt Papier Technik SA, asociat 50% și administrator la Global Building Investment SRL, unic asociat și administrator la Alcorez Building SRL și membru în consiliul de supraveghere la Transilvania Investments Alliance SA.
 
Alin Ioan Ilea mai figurează ca asociat 25% la Marsilbepeo SRL, unis asociat și administrator la Bricologis Trade Company SRL și asociat 20% și administrator la Luxury By Vladimir SRL.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și: 

Tinmar Energy îi furnizează SPIT energie electrică de joasă tensiune (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii