Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep, meci la Constanța cu CSTBv CSU Olimpia Brașov

ro

04 Feb, 2022 00:00 1742 Marime text

 
  • Confruntarea este găzduită de Sala Sporturilor din Constanța, vineri, 4 februarie.
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța susține o nouă partidă de campionat, întâlnind pe teren propriu vineri, 4 februarie, CSTBv CSU Olimpia Brașov.
 
Confruntarea contează pentru etapa a 18-a și este găzduită de Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 17.00. În clasament, formația de pe litoral ocupă poziția a cincea, cu 24 de puncte, după opt victorii și opt înfrângeri, în timp ce echipa brașoveană se află pe locul 12 (penultimul), cu 16 puncte, având două victorii și 12 înfrângeri. „După șase săptămâni fantastice pentru noi, în care am reușit să ne autodepășim la toate capitolele, urmează acum o nouă perioadă de foc, de care depinde în mare măsură evoluția noastră din ultima parte a campionatului. Primul hop se numește CSU Olimpia Brașov, o formație aflată în momentul de față pe o poziție a clasamentului care nu îi reflectă adevărata valoare, motiv pentru care ne așteptăm la o partidă deloc ușoară“, este mesajul Phoenix CSU Simona Halep.
 
În ultima etapă de campionat, Phoenix CSU Simona Halep a jucat în deplasare cu CSM Târgovişte, oaspetele câștigând cu 72-69. Formaţia de pe litoral a condus şi la pauză, cu 38-37, iar pe sferturi scorul în confruntarea Târgovişte - Constanţa a fost 16-17, 21-21, 17-14, 15-20. Două dintre jucătoarele echipei constănțene, Andreea Mititelu și Ciara Rosten, au încheiat meciul cu câte un double-double.
 
Echipa constănțeană este și calificată în turneul Final Four al Cupei României, care se va disputa la Sfântu Gheorghe. Semifinalele, Phoenix CSU Simona Halep - CSM Satu Mare și Sepsi Sic Sf. Gheorghe - CSM Alexandria, au fost programate pe 26 februarie, în timp ce a doua zi, pe 27 februarie, învingătoarele din aceste partide vor juca în finală, pentru câștigarea Cupei României. Sepsi Sic Sf. Gheorghe este deținătoarea trofeului.

UPDATE:
 
Meciul cu CSU Olimpia Brașov a fost amânat în ultima clipă, din cauza apariției unor cazuri de infectare cu virusul Sars-Cov-2 în rândul sportivelor echipei de sub Tâmpa.
 

În așteptarea reprogramării partidei, noi le urăm însănătoșire grabnică sportivelor afectate de boală și le așteptăm cât mai curând pe terenul de baschet, este mesajul clubului de pe litoral.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)

 
Citește și:
 
Phoenix CSU Simona Halep, alt turneu Final Four, același adversar. „Ne jucăm șansa până la ultimul fluier“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii