Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră! Phoenix CSU Simona Halep Constanța va disputa semifinala în Liga Națională

ro

31 Mar, 2022 21:14 1994 Marime text
 
 
  • Formația de la malul mării a dus la 2-0 scorul general al întâlnirii cu CSM Alexandria.
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța a realizat astăzi performanța de a se califica în turneul Final Four al Ligii Naționale, urmând a disputa în primă faza semifinala.
 
În prima întâlnire din play-off, formația de pe litoral a întâlnit CSM Alexandria, iar astăzi a realizat victoria de 2-0 la general, după 66-48 în deplasare.
 
Astfel că a treia partidă, cea decisivă, care urma să se dispute la Constanța, în caz că scorul ar fi devenit astăzi 1-1, nu se va mai juca.

Phoenix CSU Simona Halep a condus și la pauză, cu 38-30, iar pe sferturi scorul în meciul Alexandria - Constanța a fost 17-18, 13-20, 9-8, 9-20.

Pentru formația oaspete au marcat Ciara Rosten – 25p, Sara Hinriksdottir – 16p, Nicoleta Mititelu – 10p, Jade Vega – 7p, Andreea Beldian – 2p, Evelina Petrof – 2p, Bianca Fota – 2p și Bianca Voica-Nagy – 2p.

Calificare!
 
Cuvintele sunt prea puține pentru a putea descrie bucuria imensă pe care o traversăm la sfârșitul acestei zile.
 
Pentru prima dată în istoria baschetului constănțean vom disputa o semifinală în Final Four-ul Ligii Naționale, care ne-a adus deja tot ce puteam spera la începutul acestei ediții de campionat.
 


Satisfacția noastră este cu atât mai mare cu cât ea încununează un efort comun depus în ultima decadă de absolut toți cei implicați în activitatea clubului, foști sau actuali colaboratori, sponsori, finanțatori și suporteri, care au făcut din performanță principala punte de legătură și n-au încetat niciodată să lupte, este mesajul Phoenix CSU Simona Halep.

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii