Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări importante în societatea care are punct de lucru în stațiunea Mamaia la Hotel Histria

ro

13 Jul, 2022 13:52 1375 Marime text
  • S-a retras din societate Mădălina - Nicoleta Vasile prin cesionarea la valoarea nominală conform art. 202 alin. 2 din Legea nr. 31/1990, cele 19 părţi sociale pe care le deţine către asociatul cooptat Ion Diaconu
  • Anul trecut Primăria Constanța a dat aviz nefavorabil operatorului economic SC Phoenix Închirieri Imobiliare SRL la cererea nr.135058/07.07.2021 prin care s-a solicitat obținerea avizului program de funcționare pentru punctul de lucru situat în stațiunea Mamaia – Hotel Histria

Asociații societății Phoenix Închirieri Imobiliare SRL, Mădălina-Nicoleta Vasile şi Nicolae Pragea au decis recent cooptarea în societate a lui Ion Diaconu cu domiciliul în județul Constanța, comuna Chirnogeni.

Totodată, s-a retras din societate Mădălina - Nicoleta Vasile prin cesionarea la valoarea nominală conform art. 202 alin. 2 din Legea nr. 31/1990, cele 19 părţi sociale pe care le deţine către asociatul cooptat Ion Diaconu.

În urma cooptării şi a cesiunii de părţi sociale capitalul social în suma de 200 lei împărţit în 20 părţi sociale cu o valoare egală de 10 de Ron fiecare va fi structurat astfel: Diaconu Ion - 19 părți sociale în valoare de 190 lei, respectiv  95% din capitalul social și Nicolae Pragea care a rămas cu 5% capital social.

Societatea este administrată de către asociatul Pragea care are un mandat pe o perioadă de 50 de ani cu puteri depline.

Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2868 din data de 07.07.2022.
 
Vă reamintim, anul trecut Primăria Constanța a dat aviz nefavorabil operatorului economic SC Phoenix Închirieri Imobiliare SRL la cererea nr.135058/07.07.2021 prin care s-a solicitat obținerea avizului program de funcționare pentru punctul de lucru situat în stațiunea Mamaia – Hotel Histria.

Argumentarea deciziei are la bază inexistența titlului de proprietate pentru imobilul unde se dorește desfășurarea activității, respectiv extrasul de carte funciară pentru informare (actualizat) din care să rezulte aria desfășurată și destinația imobilului.

După completarea documentației cu înscrisul solicitat, operatorul economic trebuia să transmită dosarul spre reautorizare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Primăria refuză autorizarea hotelului Histria din stațiunea Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii