Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

1 iulie, scadenţa taxei de linişte pentru Mamaia şi Sat Vacanţă

ro

25 Jun, 2013 12:46 1579 Marime text
 
Ref:                    1 iulie, scadenţa taxei de linişte pentru Mamaia şi Sat Vacanţă
 
Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa informează contribuabilii din Staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă că luni, 01 iulie 2013, este ultima zi pentru plata taxei pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice.
 
Taxa va fi achitată de către toţi operatorii economici, respectiv persoane fizice autorizate, înteprinderi individuale, înteprinderi familiale şi persoane juridice, care desfăşoară activităţi economice, indiferent de activitatea desfăşurată, precum şi de contribuabilii care deţin spaţii de cazare şi anume hoteluri, moteluri, hanuri turistice.
 
În Staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă taxa este în cuantum de 0,3 lei/mp sau fracţie de mp din suprafaţa utilă deţinută. Declaraţia de impunere se depune până la data de 01.07.2013, dată la care devine scadentă şi obligaţia de plată.
 
„Declaraţia privind taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice“ şi documentele necesare declarării se găsesc pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro, secţiunea “Persoane Juridice” – “Documente declarare” – “Taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice”.   
 
Amintim că plăţile se pot efectua la toate ghişeele unice ale instituţiei, la oficiile poştale din localitate, la agenţiile Garanti Bank şi staţiile OMV din municipiu.
 
 
Director Executiv
Virginia Uzun
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii