Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un guvern fără PNL nu ar fi un guvern legitim

ro

20 Feb, 2014 18:38 1282 Marime text
Partidul Național Liberal consideră că blocajul actual de la nivelul Uniunii Social Liberale reprezintă o criză artificială care ar trebui rezolvată cât mai rapid și pe care noi nu ne dorim să o prelungim.
Nu putem înțelege reținerea PSD și a premierului Victor Ponta de a da curs propunerii PNL de a-l numi pe Klaus Iohannis în funcția de ministru de Interne.

Reamintim faptul că domnul Klaus Iohannis nu este un prim ministru din umbră sau un element al unei alte construcții, nu vine la București, în Guvern, pentru a lua funcții care nu i se cuvin și nu amenință postul cuiva.
Dacă mandatul primit de la români ar fi în continuare important pentru Victor Ponta, dacă valorile, obiectivele și principiile pe care le-am apărat împreună, ca USL, în 2012 ar fi în continuare valabile, nu ar avea decât motive de bucurie să-l accepte pe Klaus Iohannis în Guvern și să grăbească numirea lui.

Dacă premierul va prefera un Guvern USD în locul unui Guvern USL, o astfel de variantă va fi lipsită de orice legitimitate, motiv pentru care vom cere demisia  lui imediată.  Cetățenii au acordat voturi USL, nu USD. Astfel, nu există nicio rațiune pentru care PNL să accepte să fie o anexă a PSD.
Tot acest joc politic, în dezacord cu mandatul primit de la români, dovedește că Victor Ponta și USD inventează tot felul de tertipuri pentru a nu-l accepta pe Klaus Iohannis.

20.02.2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii