Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa scoate două posturi la concurs

ro

10 Mar, 2017 08:09 5079 Marime text
Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa scoate la concurs două posturi de inspector vacante. Potrivit anunţului publicat în Monitorul Oficial, SPAS Constanţa, cu sediul pe strada Unirii nr. 104 Constanţa organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacantă de inspector, clasa I, grad debutant din cadrul Compartimentului tehnico-economic, Direcţia Financiară, organizare personal. Proba scrisă este programată pentru data de 11 aprilie 2017 ora 10.00, iar interviul – în data de 14 aprilie 2017 ora 14.00.
 
Pentru a participa la concursul pentru ocuparea acestui post  candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă, să aibă cunoştinţe operare calculator folosind tehnici standard de procesare- nivel mediu, să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcţii publice şi fără vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

SPAS Constanţa mai scoate la concurs un post de inspector, clasa I, grad principal  din cadrul Biroului de resurse umane, Direcţia Financiară, organizare, personal. Candidaţii pentru acest post trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice, juridice şi administrative, să aibă cunoştinţe operare calculator folosind tehnici standard de procesare- nivel mediu, să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcţii publice şi minimun 5 vechime în specialitatea studiilor necesar exercitării funcţiei publice.

Acest concurs este programat pentru data de 10 aprilie 2017, ora 10.00, când va avea loc proba scrisă, iar interviul pentru data de 13 aprilie 2017, ora 14.00.

Dosarele de participare se vor depune în termen de 20 de zile de la publicarea acestui anunţ în Monitorul Oficial. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa, strada Unirii nr. 104 Constanţa, persoană de contact Mihaela Mocanu, tel. 0341/ 180112, fax  sau 0341/ 180112.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii