Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Maria Arnăutu, șef serviciu la SPIT Constanța. Soțul, asociat unic și administrator al Mihailidis & CO LTD SRL, cu contracte publice (DOCUMENTE)

ro

27 Nov, 2023 17:00 1176 Marime text
 
 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mariei Arnăutu, șef serviciu la Serviciul Public de Impozite, taxe și Alte Venituri Ale Bugetului Local din Constanța.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mariei Arnăutu, șef serviciu la Serviciul Public de Impozite, taxe și Alte Venituri Ale Bugetului Local din Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completate la data de 7 aprilie 2022, Maria Arnăutu deține, din 2006, o parte (50%) dintr-un teren intravilan amplasat în Bistrița Năsăud, bunul fiind dobândit prin contract de donaţie, titulari figurând „Arnautu Maria“ și „Martau Anchidim“.
 
Tot din 2006, familia Arnăutu mai deține un teren intravilan în Agigea, județ Constanța, în suprafață de 572 mp, bun dobândit prin vânzare cumpărare, titulari Arnautu Maria / Arnautu Gheorghe, precum și un teren agricol, în Sinoe, județul Constanța, în suprafață de 5000 mp, dobândit prin contract de donaţie, titular figurând „Arnautu Gheorghe“, iar din 1990 au în posesie un teren intravilan în Constanța, în suprafață de 11 mp, dobândit prin contract de vânzare cumpărare, titulari figurând Arnautu Maria și Arnautu Gheorghe.
 
Din 2006, Arnautu Maria mai deține, împreună cu Martau Anchidim, o casă în Bistrița Năsăud, în suprafață de 140 mp (bun dobândit prin donație), iar din 1990 un apartament, în Constanța, în suprafață de 59 mp, dobândit prin cumpărare, titulari Arnautu Gheorghe și Arnautu Maria
 
Tot în declarația de avere este menționată o mașină, Daewoo Nubira II, fabricată în 2005.  
 
În privința salariilor, Arnautu Maria a încasat de la SPIT 98.611 lei, Arnautu Gheorghe a primit 70.167 de lei de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanța, la care se adaugă 8.685 de lei salariu de la SC Mihailidis CO LTD SRL Constanța, dar și dividente de 20.684 de lei, tot de la Mihailidis CO LTD SRL.
 
În declarația de interese completată la data de 07 aprilie 2022, Maria Arnăutu, șef serviciu la Serviciul Public de Impozite, taxe și Alte Venituri Ale Bugetului Local din Constanța, a menționat că este membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administraţia Publică Constanţa.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Mariei Arnăutu, șef serviciu la Serviciul Public de Impozite, taxe și Alte Venituri ale Bugetului Local din Constanța.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 27 noiembrie 2023, SC Mihailidis & CO LTD SRL se ocupă de alte activități de curățenie, are sediul social pe bulevardul Ferdinand, din municipiul Constanța, și punct de lucru în Agigea, județul Constanța, unde sunt prestate servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.
 
Termene.ro informează că Arnautu Gheorghe este asociat unic și administrator, iar acesta mai apare în Markim Pro Invest SRL.
 
Potrivit Termene.ro, pentru anul 2022, SC Mihailidis & CO LTD SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 179.594 de lei și un profit net de 41.091 de lei.
 
De asemenea, tot potrivit Termene.ro, Mihailidis & CO LTD SRL a avut în trecut mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Serviciul de Ambulanță Tulcea, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local, Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, Societatea Complexul Energetic Oltenia SA, dar și Serviciul de Ambulanță Județean Galați.
           
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Declarații de avere
Carmen Aurelia Trentea, director executiv adjunct la Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii