Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadourile de Crăciun pentru copiii și preșcolarii din municipiul Constanța, livrate de o firmă din Maramureș

ro

10 Nov, 2018 00:00 2227 Marime text
Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța a derulat o procedură privind „Achiziția de jucării cu ocazia cadourilor anuale prilejuite de sărbătorile de iarnă pentru preșcolarii și școlarii din municipiul Constanța”.
Autoritatea contractanta va încheia, în urma aplicării procedurii de atribuire, un contract de furnizare prin care se vor acorda, pentru a pune în aplicare prevederile HCL nr. 69/2017, cadouri anuale prilejuite de sărbătorile de iarnă pentru preșcolarii și școlarii din municipiul Constanța.
 
Contractul de furnizare are o durată de 15 zile de la data semnării. Valoarea totală a achiziției, fără TVA, este de 325.400 lei. Câștigătorul contractului este societatea International Merit SRL, cu sediul social în Baia Mare, județul
Maramureș. Societatea a fost înființată în 2008 și îi care ca asociați Elastal Mahmoud, născut în Cairo, cu dublă cetățenie, româno-palestiniană, și pe Ioan Cornel Căvășan. Ultimul dintre asociați este și administrator. Obiectul de activitate al firmei este comerț cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii