Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:43 18 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol aniversar organizat la Constanța cu ocazia zilei internaționale a persoanelor vârstnice

ro

28 Sep, 2018 10:51 618 Marime text
Serviciul Public de Asistență Socială Constanța organizează un spectacol aniversar cu ocazia zilei internaționale a persoanelor vârstnice.
 
Potrivit organizatorilor, manifestarea se va desfășura în data de 01.10.2018, ora 15.00 la Căminul pentru persoane vârstnice din Constanța, strada Unirii nr.104.

Spectacolul va fi unul diversificat, cu muzică populară, muzică ușoară românească și grecească. Programul artistic va fi susținut de formația „Tomis Quartet”, Luna Tudorache, Mihaela Vîscea şi ansamblul de dansuri greceşti  „Astras”.

Toți beneficiarii căminului vor fi invitați la o masă festivă și vor primi mici daruri constând în produse de igienă și dulciuri.
 
De asemenea, în data de 01.10.2018  la ora 11.00 va avea loc etapa finală și premierea câștigătorilor Concursului de table pentru pensionari care se va desfășura la Clubul de pensionari situat pe strada Ștefan cel Mare nr. 77-79 din Constanța. Finala se va desfășura pe sistemul trei linii câștigate din cinci maxim jucate, între câștigătorii de pe cluburi. Toate mesele vor juca între ele, astfel încât în finală vor ajunge patru competitori. Pentru desemnarea câștigătorilor, respectiv locul I, locul II și locul III se vor juca doua finale, finala mică și finala mare.
Premiile constau în sume de bani după cum urmează:
-Locul I  – 300 lei;
-Locul II - 200 lei;
-Locul III- 100 lei;
 

” Cu ocazia  Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, pensionarii vor fi serviți în fiecare  pavilion cu produse de patiserie și sucuri” - au transmis reprezentanții SPAS Constanța. 

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii