Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O creşă va fi amenajată în incinta Şcolii nr. 6 „Nicolae Titulescu“ din Constanţa (document)

ro

31 Oct, 2018 00:00 2541 Marime text
Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract ce are ca obiect efectuarea lucrărilor de reamenajare a unui imobil cu destinaţia de creşă. Contractul este împărţit pe loturi, care vizează: lucrări de amenajare şi reparaţii spaţii interioare şi serviciul de supraveghere lucrări.
 
Valoarea totală a achiziţiei se ridică la 44.600,64 de lei, iar termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 5 noiembrie 2018. Mai precis, se vor efectua lucrări la Şcoala Gimnazială nr. 6 „Nicolae Titulescu“, situată pe aleea Cameliei nr. 2 din municipiul Constanţa. Lucrările de amenajare şi reparaţii spaţii interioare sunt efectuate în scopul creării spaţiilor funcţionale pentru desfăşurarea activităţii creşei, cât şi pentru izolarea efectivă a restului etajului unde va funcţiona creşa, prin montarea unor profile PVC, la parter, etaj 1 şi etajul 2 al şcolii.
 
Adjudecarea se va face în favoarea ofertantului care a prezentat preţul total cel mai scăzut şi care întruneşte condiţiile cerute prin caietul de sarcini.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii