Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajări la Primăria Cumpăna Se caută referent monitorizare şi supraveghere video la Serviciul de Poliţie Locală

ro

05 Aug, 2019 00:00 2028 Marime text
Primăria Comunei Cumpăna organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuţie vacante de referent I - monitorizare şi supraveghere video, în cadrul Serviciului de Poliţie Locală Cumpăna.
 
Dosarele de participare la concurs pot fi depuse până pe data de 9 august 2019, ora 14.00. Proba scrisă se va desfăşura pe data de 21 august 2019, ora 10.00, iar pe 23 august va avea loc interviul.
 
Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările şi completările ulterioare: să aibă cetăţenie română, cetăţenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul în România; să cunoască limba română, scris şi vorbit; să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale; să aibă capacitate deplină de exerciţiu; să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate; să îndeplinească toate condiţiile de studii şi, după caz, de vechime sau alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs; să nu aibă condamnări definitive pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care i-ar face incompatibili cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.
 
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi ocupării funcţiei contractuale sunt: nivelul studiilor - studii medii finalizate cu diplomă de bacalaureat; atestat dispecer - monitorizare video. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Cumpăna, şos. Constanţei nr. 132, camera 19, judeţul Constanţa, telefon 0241/739.003.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii