Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii din Medgidia au identificat suspectul de comiterea talhariei din luna ianuarie

ro

26 Aug, 2009 20:42 411 Marime text

Poliţiştii din Medgidia au identificat suspectul de comiterea tâlhăriei din luna ianuarie de la o casă de schimb valutar

În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii din Medgidia au reuşit documentarea activităţii infracţionale a lui N. MARIUS, de 20 de ani, din Medgidia, care a fost identificat ca suspect de comiterea tâlhăriei din luna ianuarie a.c. asupra angajatei unei case de schimb valutar din municipiul Medgidia.
Reamintim că în ziua de 12.01.2009, în jurul orei 17.30, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112, de către operatoarea unei case de schimb valutar din localitate, despre faptul că aceasta a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.
Echipa operativă ce s-a deplasat la faţa locului, în urma efectuării cercetărilor, a constatat că un bărbat necunoscut, purtând cagulă şi mănuşi, a pătruns în sediul societăţii, a ameninţat-o pe angajată şi a sustras dintr-un sertar al unui birou situat lângă uşa de acces, suma de 310 dolari şi 18.000 lei, prejudiciul total fiind de aproximativ 28.000 lei.
Pe numele suspectului, Judecătoria Medgidia a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
      
      COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii