Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele USR Constanța, Stelian Ion „Este nevoie urgent de o parcare în zona Badea Cârțan"!

ro

08 Feb, 2024 11:12 771 Marime text

Stelian Ion, președintele USR Constanța susține că este nevoie urgent de o parcare în zona Badea Cârțan, însă parcarea metalică supraetajată propusă de USR este un alt proiect pe care primarul Vergil Chițac l-a băgat la sertar.

„Deși anul trecut proiectul fusese inclus în buget pentru studiul de fezabilitate, Chițac a decis că are alte priorități, cum ar fi eliminarea a sute de locuri de parcare de pe bulevarde sau distrugerea parcului de la Gară sau parcul Tăbăcărie.

Cu toate acestea, colegii mei din USR vor depune un nou amendament la bugetul local pentru 2024 pentru reintroducerea studiului de fezabilitate destinat construirii unei parcări metalice supraetajate de care locuitorii din zona Badea Cârțan au nevoie.

Propunerea noastră este ca parcarea să fie construită pe locul unde acum se află clădirea ce găzduia fostul sediu SPIT, în apropierea intersecției cu Aleea Stadionului. Au fost luate în calcul starea precară a clădirii și suprafața mare de teren disponibilă ce poate fi utilizată în acest scop.
 
Este o soluție practică și eficientă la problema lipsei locurilor de parcare în zonă!”, a declarat deputatul Stelian Ion.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii