Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:24 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laurențiu Duță „Avem hitul verii lui 2021! „Jumătatea mea mai bună” de la 3 Sud Est și Andra“ (video)

ro

19 Sep, 2021 21:34 1145 Marime text
  • Avem hitul verii lui 2021: „Jumătatea mea mai bună” de la 3 SUD EST și Andra! 
„Jumătatea mea mai bună” este hit al celor trei constănțeni, care au invitat-o pe Andra să le fie alături în această poveste de succes.

Laurențiu Duță, compozitorul melodiei, a mărturisit că ținea piesa „la sertar”, chiar dinainte de pandemie, și visa la momentul potrivit pentru a o scoate la lumină.

Iată că momentul acela a venit acum, dovedind încă o dată că viața curge înainte nestăvilit, indiferent de ceea ce trăiesc oamenii, de provocările pe care sunt obligați să le depășească. Doi dintre protagoniștii piesei au trecut prin înfruntări directe cu suferința, boala și frica de a-și pierde vocea, dar au învins perversul virus și s-au întors la muzică, recunoscători pentru șansa de a putea face în continuare ceea ce au fost meniți să facă, de a putea transmite mai departe, prin cântec, dragostea, bucuria sau speranța.

Piesa luminoasă, plină de optimism și încredere, este un mesaj de celebrare a iubirii, a modului în care ne putem transforma decisiv, atunci când lăsăm deoparte încrâncenarea și lupta de putere, și învățăm să ne bucurăm și să ne jucăm cu viața. 
 

Ne bucurăm că v-a ajuns la suflet! #HitulVerii #JumatateaMeaMaiBuna-3 SUD EST

“Avem hitul verii lui 2021. 

Piesa cu numărul 1 în topul audiențelor din vara anului 2021 este „Jumătatea mea mai bună” de la 3 SUD EST și Andra.

Vezi întreg topul chiar aici: http://mediaforest.ro/Charts/Chart2021s.aspx “, scrie Laurențiu Dută pe pagina lui se socializare. 


Sursa video: Youtube/ Andra 

Ti-a placut articolul?

Comentarii