Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiuni ale poliţiştilor constănţeni în cadrul campaniei de informare "Votează legal! mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!"

ro

22 Jul, 2012 19:47 1333 Marime text
picture_031_1.jpgAstăzi, în staţiunea Mamaia, poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la prevederile legale pentru referendumul care va avea loc la data de 29 iulie a.c.

Astăzi, în staţiunea Mamaia, poliţiştii constănţeni alături de reprezentanţii I.J.J. Constanţa, G.M.J. „Tomis", cei ai Gărzii de Coastă Constanţa şi I.S.U. „Dobrogea" au desfăşurat acţiuni de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal, având ca slogan "Votează Legal! Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!".

picture_041_2.jpgReprezentanţii M.A.I. au informat constănţenii cu privire la sancţiunile care se aplică în cazul nerespectării legii referendumului, înmânând pliante cu caracter informativ-preventiv.

Prin acţiuni de acest gen poliţiştii au în vedere creşterea gradului de conştientizare a opiniei publice cu privire la riscurile unui vot ilegal, indiferent de forma pe care acesta o ia în ziua referendumului.

picture_058_3.jpgPentru sesizarea unei fapte care încalcă prevederile legislaţiei referendumului cetăţenii pot apela 112, iar pentru mai multe informaţii pot accesa pagina web „www.votlegal.mai.gov.ro".

CENTRUL JUDEŢEAN DE COMUNICARE CONSTANŢA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii