Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situatia deranjamenteleor si avariilor in Constanta

ro

18 Oct, 2011 15:25 942 Marime text

În urma furtunii puternice, a vântului ce a suflat cu o viteză de 85m/s şi a precipitaţiilor abundente, instalaţiile Enel Distribuţie Dobrogea au fost afectate ceea ce a dus la întreruperi în alimentarea cu energie electrică a unor consumatori.

Astfel, în cursul zilei de ieri (17 octombrie) în municipiul Constanţa s-au remediat 224 de deranjamente individuale sau colective. In zona Eforie-Tuzla peste 80, în zona Medgidia s-au remediat 70 de deranjamente iar în zona Năvodari, 62 de deranjamente.

Un număr de 17 echipe de intervenţii ale Enel Distribuţie Dobrogea au intervenit în teren pentru remedierea acestor deranjamente. Cauza principală a acestor deranjamente a fost căderea de crengi şi copaci peste reţelele aeriene de electricitate. În cursul serii, în plus , pe lângă cele 150 de deranjamente ce erau în curs de remediere,  s-au declanşat avarii pe liniile de medie tensiune, la ora 22:00, rămânând  8 localităţi fără electricitate: Lanurile, Mereni, Bărăganu, Moviliţa, Potârnichea, Topraisar , Irvinezul Mare şi Irvinezul Mic.

Azi dimineaţă (18 octombrie), numai pentru municipiul Constanţa sunt în curs de remediere 260 de deranjamente individuale sau colective, iar în zona Eforie-Tuzla 50 de deranjamente, Medgidia 70 de deranjamente şi în zona Năvodari, 30 de deranjamente.

Localităţi fără electricitate sunt: Lanurile, Mereni, Bărăganu, Moviliţa, Potârnichea, Topraisar, Alimanu, Vlahi, Dunăreni, Călugăreni. Sunt avariate: o linie de medie tensiune, 6 linii de medie tensiune parţial, 56 de posturi de transformare. În total un numar de 2900 de clienţi  sunt in acest moment fără electricitate.

Enel a suplimentat numărul echipelor de intervenţie. În prezent, sunt 36 de echipe de intervenţii ale Enel care lucrează pentru a remedia în cel mai scurt timp posibil toate avariile şi deranjamentele.

Biroul de Presă Enel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii