Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directia Judeteana pentru Tineret Constanta distribuie CARDUL EUROPEAN PENTRU TINERET Euro

ro

12 Feb, 2009 21:23 2077 Marime text


Nr. 460/12.02.2009

De la : Teliceanu Claudiu Daniel
Director al Directiei pentru Tineret Constanta

COMUNICAT DE PRESA

Directia Judeteana pentru Tineret Constanta cu sprijinul Asociatiei Euro26 distribuie CARDUL EUROPEAN PENTRU TINERET Euro<26.
 Cardul Euro<26, in toate formele lui, este o LEGITIMATIE care atesta faptul ca posesorul este membru asociat in programul european de carduri pentru tineri (acest program ofera in Romania peste 1000 de reduceri si peste 300.000 in 42 de ari din Europa).
Euro<26 Romania este un instrument de creare de facilitati si avantaje (prin cardul Euro<26) tinerilor din Romania cu varsta pana in 26 de ani pentru ca acestia sa poata sa isi construiasca si realiza obiectivele personale, in aceleasi conditii ca orice tanar european.
Valorile principale Euro<26 sunt: mobilitate, participare, informare. Astfel prin promovarea acestor valori tanarul este incurajat sa participe activ sa se informeze asupra diferitelor aspecte ale vietii cotidiene.
De asemenea, pentru ca aceste valori sa fie simtite de tineri in viata lor de zi cu zi, cardul Euro<26 ofera acces la reduceri si facilitati din domeniile de interes pentru acestia: transport si calatorii, vacante si cazare, timp liber, cumparaturi, cultura.
   
 
          Cu deosebita consideratie,

             Director,
             Teliceanu Claudiu Daniel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii