Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Direcţia Judeţeană pentru Sport şiTineret Constanţa 5 August 2015

ro

05 Aug, 2015 10:42 2571 Marime text

Direcţia Judeţeană pentru Sport şiTineret Constanţa împreunăcuCentrul Regional de Prevenire, EvaluareşiConsiliereAntidrog Constanţa, CompartimentulRegionalÎmpotrivaTraficului de Persoane, ConsiliulNaţional al Elevilor organizeazădiferiteactivităţi deinformare, prevenireşide educaţie – dezvoltarepersonală.

1. « VacanţăînSiguranţă – FărăDroguri »- ceurmăreşteprevenireacomportamentelor de risc (violenţă, consum de tutun, alcool, droguri), pentru preadolescenţi, adolescenţiişitineriiveniţiînvacanţăîncentrele de Agrementaflateînadministrarea DJST Constanţa. Proiectul este iniţiat de către CRPECA Constanţa fiindsprijinit de către DJST Constanţa.

2. « Implică-te ! Viaţa ta contează ! » - informareatinerilorşidesfăşurarea de atelieretematicepeliniapreveniriitraficului de persoaneadresatetinerilor ce sosescîncentrele de agrementaflateînadministrarea DJST Constanţa. Proiectul este iniţiat de către CRITP Constanţa cusprijinul DJST Constanţa.

3. « Tinerii de Azi, Adulţii de Mâine – Şcoala de Vară C.N.E.» - şcoala de vară are rolul de a sprijinitineriicuvârstecuprinseîntre 15 – 25 de anisă se dezvolteprindiferitemetode de educaţienonformală. Activităţile se vor desfăşura la centrul de Tineret din localitateaCorbuînperioada 03.08 – 10.08.2015. Proiectul este desfăşurat de cătreAsociaţiaGeneraţieide AzişiConsiliulNaţional al Elevilor cusprijinul DJST Constanţa.

4. « Artă contra Drog » - are ca scoppromovareaactivităţilor de petreceresănătoasăatimpului liber ca metodăalternativă la consumuldeviant de factori de risc. Astfelpe data de 31 iulie 2015, în Centrul de AgrementEforie Sud « New Paradise » au fostdesfăşurateactivităţisocio-educative la care au fostinvitaţi PITT LEFER, CIro de LUCA, AUREL MOGA şi AIDA oferindmomenteartisticetinerilor.

5. Tabărătematica « Petrece, Vara la Mare » - activitate ce priveşteimplicarea a peste 500 de tineriînactivităţispecifice de tabără. Acesteactivităţiprivesc o gamălargă de jocuri distractive, activităţi sportive, socio – educative, teambuilding, etc. Sunturmăritedezvoltarea de competenţespecificeleadershipului, îmbunătăţiriicomunicării, relaţionăriiîntregrupurisosite din diferitelocalităţii din ţară.​

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii