Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EUROINS România a pus la dispoziţia ASF documente care atestă implementarea măsurilor impuse de autoritate

ro

30 Aug, 2013 17:28 1228 Marime text

EUROINS România a primit în cursul zilei de ieri notificarea ASF – Autorităţii de Supraveghere Financiară prin care se dispune sancţionarea companiei cu interzicerea temporară a practicării asigurării RCA.

Cele mai recente documente care arată eforturile depuse de EUROINS România în direcţia remedierii actualei situaţii şi implementarea măsurilor impuse de ASF au fost transmise autorităţii de supraveghere în cursul zilei de astăzi.

EUROINS România îşi exprimă încrederea că, în urma analizării setului complet de documente şi a efectuării controlului în perioada imediat următoare, compania îşi va putea relua cât mai curând activitatea la parametrii normali.

***
Despre EUROINS România
EUROINS România a crescut şi s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adăugând constant valoare produselor oferite, abordării strategiei de vânzare, conceptului de servisare a clienţilor, reuşind să creeze şi să livreze sprijin în preluarea riscului şi oferirea unor produse de asigurare complete. Cei peste 1.000.000 de clienţi, peste 500 de angajaţi şi peste 4.500 de agenţi colaboratori conturează imaginea a ceea ce înseamnă acum EUROINS România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii