Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uzina Termoelectrică Midia, contract semnat cu firma Kubik Prod Com SRL (document)

ro

04 Mar, 2020 00:00 3264 Marime text

Societatea Comercială Uzina Termoelectrica Midia Năvodari a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru aplicarea unor proceduri de aditivare a combustibililor în vederea reducerii consumului de combustibili şi a noxelor din gazele de evacuare.


Atribuirea a avut loc la data de 25 februarie 2020. Obiectivul contractului este acela de aplicare a unor proceduri de aditivare a combustibililor în vederea îmbunătăţirii arderii combustibililor, protejării suprafeţelor de schimb de căldură în instalaţiile de ardere industriale şi reducerii poluării la UT Midia SA, conform Legii 265/2006 pentru aprobarea OUG nr. 195/22.12.2005 privind protecţia mediului.


Valoarea totală a achiziţiei este de 230.000 de lei, iar firma căreia i-a fost atribuit contractul este Kubik Prod Com SRL. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 1993 şi are sediul social în Bucureşti. Societatea are capitalul social subscris de 5.010 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Mihai Şuta, acesta fiind şi administratorul societăţii, ce are ca domeniu de activitate activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii