Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou contract a fost semnat între Uzina Termoelectrică Midia Năvodari şi Kubik Prod Com. Despre ce este vorba (document)

ro

27 Feb, 2019 00:00 2225 Marime text
Uzina Termoelectrică Midia Năvodari a organizat o licitaţie pentru atribuirea unui contract aferent aplicării unor proceduri de aditivare a combustibililor. Contractul a fost atribuit la data de 20 februarie 2019, având o valoare de 240.000 de lei.
 
Prin aplicarea unor proceduri de aditivare a aerului la cazanele de abur se doreşte reducerea costurilor destinate producerii energiei termice şi a proporţiei emisiilor poluante. Prin aplicarea procedeului ECOBIK se obţin următoarele beneficii: reducerea consumului specific, scăderea concentraţiei emisiilor poluante, diminuarea până la eliminarea suflărilor cu abur, eliminarea consumului de căldură la calorifere.
 
Firma căreia i-a fost atribuit contractul este Kubik Prod Com SRL. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 1993 şi are sediul social în Bucureşti. Societatea are capitalul social subscris de 5.010 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Mihai Şuta, acesta fiind şi administratorul societăţii, ce are ca domeniu de activitate activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.                                                       
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.            
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii