Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:54 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uzina Termoelectrica Midia Năvodari a încheiat un contract cu o firmă din București. Detalii din contract

ro

27 Apr, 2021 12:23 1969 Marime text

  • Societatea Comercială Uzina Termoelectrica Midia Năvodari a bătut palma cu o firmă din București.
  • Valoarea totală a contractului este de 1.299.990,57 lei.
Societatea Comercială Uzina Termoelectrica Midia Năvodari a atribuit un contract privind realizarea unei instalații recirculare de gaze arse la cazan nr. 5 de 105 t/h și integrarea în automatizarea existentă (proiect, achiziție și execuție).

Valoarea totală a contractului este de 1.299.990,57 lei.

Societatea care se va ocupa de realizarea lucrărilor este Electro Total din Sector 2, București.

Descrierea contractului

Potrivit LicitatiaPublica.ro, achizitia consta in proiectarea, realizarea și montarea rampei de gaze de ardere recirculate la arzătoarele existente, proiectarea, realizarea si montarea noilor sibari de gaze recirculate la arzatoare si modificarea automatizării existente a cazanului atât hardware cât și software.

Detalierea lucrarilor se regasesc in Caietul de Sarcini.

Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 10.
Entitatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor clarificarilor/informatiilor suplimentare care au fost adresate de operatorii economici interesati in termenul prevazut mai sus, in a 6 a zi fata de termenul limita de depunere a ofertelor.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul entității contractante

Ec. Turgay Chemal – Director General, Ing. Bogdan Tanase – Director Tehnic, Ec.Stamate Cristinar. – Director EconomicIng. Constantin Dragomir – B. Contracte, Ec. Constantin Ursaru - Sef Serv Fin-Contabil, Marian Mihalache - Sef atelier Cazane, Cons-jur. Iladi Isachi Adina Lidia, Cons.jur. Gabriela Spiridon - Sef Birou Resurse Umane, Stefan Ciupala - Ec. Serv Fin-Contabil.

Despre Electro Total SRL

Societatea Electro Total SRL a fost înființată în anul 1991, în sector 2, București.

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 27 aprilie 2021, are un capital social subscris de 21.010 lei, integral vărsat, compus din 2.101 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociații societății sunt Dragoș Caragea, George Gabriel Velichi, Armand-Mihail Voicu și Iulian Puiu iar administratorii societății sunt Armand-Mihail Voicu și Iulian Puiu.

Domeniul de activitate principal este instalarea maşinilor şi echipamentelor industriale.

Pe anul 2019, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 27.27.367 lei, un profit de 3.210.060 lei și un număr de 60 de salariați.
 


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

Comentarii