Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:55 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uzina Termoelectrică Midia SA a anunțat numele administratorilor provizorii. Vor avea un mandat de patru luni

ro

02 Aug, 2018 00:00 526 Marime text
Adunarea Generală a Acționarilor a societății Uzina Termoelectrică Midia SA, întrunită în data de 31.05.2018, în ședință ordinară, a luat mai multe decizii importante.
 
Astfel, a fost aprobată revocarea lui Claudiu Daniel Catană, a Manuelei Petronela Stan Olteanu, a lui Mustafa Sinan, a lui Aureliu Marius Ghica și a lui  Alexey Golovin din calitatea de administratori, ca urmare a expirării mandatului la data de 3.06.2018. O altă decizie se referă la aprobarea alegerii acestor membri ai consiliului de administrație în calitatea de administratori provizorii pentru un mandat de 4 luni, începând cu data de 4.06.2018.
 
Acționarii au mai aprobat forma contractului de mandat ce va fi încheiat cu membrii provizorii ai consiliului de administrație al societății, conform propunerii acționarului Statul Român prin Ministerul Energiei. Reprezentantul acționarului majoritar, Statul Român prin Ministerul Energiei, a fost mandatat să semneze contractele de mandat cu membrii provizorii ai consiliului de administrație.
 
De asemenea, a fost stabilită remunerația membrilor consiliului de administrație egală cu de două ori media pe ultimele 12 luni a câștigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfășurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate, la nivel de clasă conform clasificației activităților din economia națională, comunicat de Institutul Național de Statistică anterior numirii.
 
Președintele consiliului de administrație a fost împuternicit să  semneze în numele acționarilor hotărârea adunării generale a acționarilor și orice alte documente în legătura cu aceasta și pentru a îndeplini orice act sau formalitate cerute de lege pentru înregistrarea și ducerea la îndeplinire a hotărârii adunării generale a acționarilor, inclusiv formalitățile de publicare și înregistrare a acesteia la Registrul Comerțului sau orice altă instituție publică.
 
Hotărârile AGA SC Uzina Termoelectrica Midia SA din data de 31.05.2018 au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii