Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA vrea să știe cât ar costa actualizarea documentației pentru depozitul de combustibil ars de la CNE Cernavodă

ro

12 Mar, 2021 00:00 3886 Marime text
  • Este vorba despre „documentația tehnică de fundamentare pentru reînnoirea AGA U1&U2“ privind depozitul.
  • „Serviciul este necesar pentru a alinia/ actualiza la legislația în vigoare documentația tehnică depusă anterior la reautorizarea din decembrie 2019 AGA DICA pentru CNE U1+U2“, se arată în documentele oficiale.
  • Data limită pentru transmiterea propunerilor este 17 martie 2021, iar data limită pentru consultare este 18 martie 2021.

Societatea Națională Nuclearelectrica SA a lansat o consultare publică pentru a estima care ar fi prețul pentru actualizarea documentației privind „Depozitul intermediar de combustibil ars de la Centrala Nuclearelectrică de la Cernavodă“.

Este vorba despre „documentația tehnică de fundamentare pentru reînnoirea AGA U1&U2“ privind depozitul.

Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluată pe www.licitatiapublica.ro, consultarea publică fiind efectuată de SN Nuclearelectrica SA, prin Sucursala CNE Cernavodă.

„Serviciul este necesar pentru a alinia/ actualiza la legislația în vigoare documentația tehnică depusă anterior la reautorizarea din decembrie 2019 AGA DICA pentru CNE U1+U2“, se arată în documentele oficiale.

De asemenea, se face precizarea că „documentația tehnică emisă nu anulează/ nu modifică și nici nu înlocuiește «Regulamentul de Funcționare – Exploatare și Întreținere Depozit Intermediar de Combustibil Ars DICA CNE Cernavodă, (Cod Document: 79D-35370-AGA, rev. 1/ Septembrie 2016), care va fi parte din dosarul cu documentele prevăzute legal, la cererea de solicitare AGA DICA către autoritățile de reglementare din domeniul apelor, în conformitate cu articolul 16 din ANEXA 1 la ORD. 891/2019“.

Așa cum am precizat, consultarea de piață vizează estimarea unui preț pentru actulizarea documentelor.

Data limită pentru transmiterea propunerilor este 17 martie 2021, iar data limită pentru consultare este 18 martie 2021.

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul privind consultarea publică.


Citește și:

Date despre dieta vecinilor centralei:
SN Nuclearelectrica evaluează impactul CNE Cernavodă asupra oamenilor și naturii din zonă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii