Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

All Inclusive, o comedie „completă” vine la Casa de Cultură a Sindicatelor la începutul săptămânii viitoare

ro

07 Dec, 2018 16:17 1281 Marime text
La începutul de săptămână viitor, luni, 10 decembrie, constănțenii se pot bucura de vizionarea unei piese de teatu în regia lui Vlad Zamfirescu, scenografia fiind semnată de Mădălina Marinescu. Spectacolul „All inclusive” este văzută ca fiind o comedie cu totul, plină de voie bună și de amuzament.

Acțiuna gravitează în jurul unei familii formată din soț, soție și copil, prin preajma vârstei de 40 ani, cu o fiică de 20. Părinții fetei jucați de Marius Manole și Medeea Marinescu par să caute tot timpul în fiica lor un ideal. Însă lucurile iau o turnură diferită în momentul în care fata, jucată de Diana Roman se îndrăgostește de profesorul său interpretat de Vlad Zamfirescu, iar de aici spectatorii constănțeni vor descoperi vizionând piesa de teatru.

Piesa durează în jur de 120 de minute și începe la ora 19:00. Prețul unui bilet variază în funcție de categorie, astfel că la categoria 1 prețul este de 100 ron, iar la categoria 2, 80 ron.

Sunteți așteptați să urmăriți o comedie explozivă despre ingredientele intense ale vieții cum sunt iubirea, trădarea, entuziasmul contagios al tinereții și crizele comice ale maturității.

Sursă foto: Facebook Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii